6 Mart 2013 Çarşamba

cd baskı

Türkiye'nin en kaliteli cd baskı hizmetini tüketicilerine ekonomik fiyatlarla sunan cd copy center A.Ş olarak, uzun yıllardan bu yana müşterilerimizden aldığımız güçle hizmetlerimize devam etmekteyiz. Teknoloji harikası çoğaltım sistemlerimiz ve alanında uzman ekibimizle yürüttüğümüz çalışmalarımızı %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle devam ettirmekteyiz. Cd copy center olarak ülkemizin en büyük firmalarının cd baskı işlemlerini yürüterek sektöre öncülük etmekteyiz. 6 yıllık sektör geçmişimizde bizi tercih eden onlarca firma bulunmaktadır. Şirketimizin referanslar bölümünden bizimle çalışan firmaları analiz edebilirsiniz. Bilindiği üzere firmaların ürünlerinin ve hizmetlerinin tanıtımının yapıldığı fuarlar, firmalar için çok önemli bir yere sahiptir. Öyle ki firmalar bu fuarlara katılmadan önce, hummalı bir çalışma içerisine girerek her şeyin kusursuz olmasını ister. Firmaların tamamı bu fuarlara katılırken, ürün yada firma tanıtımlarının içerisinde olduğu cd kayıtlarıyla stantlardaki yerlerini alırlar. Firma ve ürün tanıtımlarının bulundu cd kayıtları çoğaltılırken cd baskı yöntemi kullanılır. Kullanılan cd baskı yönteminde firmaya ait olan logolar ve yazılar cd'lerin üzerine basılarak çoğaltım yapılır.

Cd copy center firmalar için cd baskı kaliteli ve ekonomik hizmeti sunuyor !

Firmalara kaliteli ve ekonomik koşullar altında cd baskı hizmeti sunan cd copy center, sunduğu hizmeti çok kısa süre içerisinde ileri teknoloji çalışma ekipmanları ve uzman çalışanlarıyla sorunsuz bir şekilde tamamlıyor. Firmaların şirketimize gönderdiği tanıtım videosu ve slaytları cd kopyalama yoluyla kopyalarken, cd mamullerinin üzerine firmaların istediği logo ve yazıları yazarak sunduğumuz cd baskı hizmetini tamamlıyoruz. Firmaların istekleri doğrultusunda yürüttüğümüz cd baskı işlemlerini garanti kapsamına alarak, ürünlerle alakalı herhangi bir problem yaşanması durumunda iade taleplerini kabul etmekteyiz.

Cd baskı hizmeti cd copy center güvencesinde !

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan ve tüketicilere cd baskı, cd kopyalama ve cd çoğaltım hizmeti veren cd copy center A.Ş şirketimiz, bugüne dek müşterilerine teslim ettiği ürünlerle teknik hatalara dayanan herhangi bir iade talebiyle karşılaşmamıştır. Son derece kaliteli koşullar altında cd baskı hizmeti sunan şirketimize bugüne kadar gelen iade talepleri genellikle kırılma, ıslanma ve çizilme gibi tüketici hatalarından kaynaklanmaktadır. Firmanın için tanıtım videolarına ihtiyacınız şirketimizin müşterilerine yüksek kalite standartlarında ve ekonomik koşullarla sunduğu cd baskı hizmetinden faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder